Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g coentros
- 50 g azeite
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g arroz agulha lavado
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 morcela de sangue s/ pele cortada em pedaços (300 g aprox.)
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min
Vitela guisada com massa
9 godz. 20 min
Arroz de tomate
30 Min
Arroz de enchidos e feijão
35 dk
Arroz com cenoura e ervilhas
30 Min
Arroz de cabidela
50 Min
Risoto com feijão e couves
40 dk
Arroz de grelos
45 Min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min
Arroz de marisco
45 Min
Feijoada à transmontana
45 Min