Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino, en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza, en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc, sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine, pour le plan de travail
- 20 d'olives vertes dénoyautées
- 1 tomate olivette, en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf, battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Curry de légumes et crevettes (2 portions)
Geen beoordelingen
Pizza à la courge
1 godz.
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Barres au sésame
30 min
Fougasse de mardi gras
2 Std.
Flammekueche aux asperges et jambon
1 Std. 40 Min
Brownies
45 min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Biscuits mous à la pistache
45 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Soupe au vin de Soleure
1 godz.