Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de mozzarella, égouttée, en dés
Pâte
- 330 g de lait
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de beurre
- 550 g de farine
Garniture et finitions
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à café de sel
- 220 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés puis essorés
- 100 g de jambon cuit, en dés (1 cm)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Escargots aux légumes farcis
45 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Lasagnes classiques
2h
Madeleines
1h
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
American apple pie
1 Std. 20 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min