Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de bœuf
1h 50min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Carac rouge
19h 30min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Dacquoise praliné au chocolat
1 Std. 5 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 Std.
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Cake aux branches
1hod. 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.