Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le cheesecake
- 1 c. à soupe d'huile pour le moule
- 100 g de sucre
- 200 g de bâtons aux noisettes
- 100 g de beurre
- 120 g de bâtons aux noisettes, coupés en deux dans la largeur, pour le cercle
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 5 feuilles de de gélatine, ramollies 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 180 g de yogourt nature
- 200 g de fromage à tartiner nature
- 2 citrons, bio, zeste râpé uniquement
La crème au citron
- 150 g de jus de citron
- 50 g de sucre
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 100 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1829 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux branches
1h 10min
Mousse aux myrtilles
10min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Brownies
45min
Focaccia au romarin
2h 30min
Cake à l'orange
1h
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Brownies
1h
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Gâteau aux carottes
1h 10min