Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Pain paysan
3sa
Pain toast
16 godz.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains aux fruits
3 godz. 5 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Petits pains Varoma
2 godz. 15 min
Pain d'épeautre pur
11u.
Pain aux graines de lin
1sa 30 dk
Petits pains du 1er août
1h 10 min