Petits pains au seigle

Petits pains au seigle

4.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
12 parts

Ingrediënten

  • 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
  • 100 g de farine de seigle type 1150
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 340 g d'eau
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 5 g
Calorieën 611 kJ / 146 kcal
Vetten 0 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...