Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
oz fresh fava beans, shelled
of 12 oz frozen fava beans - 20 oz water
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 5 mint leaves
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 oz goat cheese
- 1 oz olive oil
- 1 tbsp lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 342.5 mg
Alternatieve recepten
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Vegetable Stock Paste
45min
Kabocha Sage Risotto
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Purple Cauliflower Soup
25min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min