Apparaten en accessoires
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
342.5 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
719.1 kJ /
171.9 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegetable Stock Paste
45min
Tomato Bread Pudding
30min
Hawaiian Coleslaw
15min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Orange Marinated Olives
10min
5-Second Rainbow Salad
5min
Cranberry Vinaigrette
5min