Apparaten en accessoires
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
342.5 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
719.1 kJ /
171.9 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon Caper Aioli
10min
Tomato Ketchup
1u. 15min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Creamy Feta Dip
5min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Pinot Noir Poached Pears
2u.
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1u. 15min
Steak tartare
30min
Red Pepper and Apple Spread
35min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Artichoke and Butterbean Dip
10min