Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
of 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
of 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 Std. 45 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1h
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45min
Zucchini-Pizza
1h 50 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min