Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
of 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
of 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15 min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h
Porree-Pilz-Quiche
2h 10 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Zucchini-Pizza
1h 50min
Currybohnen mit Reis
40min
Champignonpizza
1h 40min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10 min
Nudelauflauf mit Spinat
1h 20 min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1h