Panzerotti alla Romana
TM5 TM6

Panzerotti alla Romana

4.4 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig

  • 320 g Weizenmehl
  • 40 g Butter, weich, in Stücken
  • 150 g Wasser
  • 1 TL Salz

Füllung

  • 50 g Schinken, gekocht, in Stücken
  • 100 g Mozzarella, gut abgetropft und in Stücken (2 cm)
  • 1 Ei, Eigelb vom Eiweiss getrennt
  • 1 Prise Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen

Fertigstellung

  • Weizenmehl
  • Olivenöl, zum Abraten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1515 kJ / 362 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
27 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten