Apparaten en accessoires
Calzone
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
1 Portion
Ingrediënten
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (20 g)Hefe (20 g)½ Würfel
-
Weizenmehl400 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl zum Einfetten
Füllung
-
Mozzarella in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Tomaten in Stücken, ohne Samen (siehe Tipp)400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 TL
-
Basilikumblätter gewaschen und getrocknet6
-
Schinken in Streifen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
40 g
Calorieën
3558 kJ /
851 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen macht Freude
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pizzaschnecken
1u. 20min
Mini-Donuts
2u. 45min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1u. 10min
Burger-Brötchen
1u. 45min
Kräuterfaltenbrot
1u. 20min
Pita Brot
2u.
Flammkuchen mit Speck
40min
Bollywood Chicken Burger
4u.
Mini-Zwiebel-Küchlein
35min
Mini-Calzone "Neptun"
1u. 20min
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1u.
Kartoffelgratin
1u. 10min