Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
Teig
- 330 g Milch
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 550 g Weizenmehl
Belag und Fertigstellung
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- ½ TL Salz
- 220 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g Schinken, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Glace
12h 30 min
Stracciatella-Glace
11h
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Brötchen
1 godz. 40 min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5 min
Schoggi-Cookies
30min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min