Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
Teig
- 330 g Milch
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 550 g Weizenmehl
Belag und Fertigstellung
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- ½ TL Salz
- 220 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g Schinken, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Chnoblibrot
15 min
Torta della nonna
4u.
Älpler-Gratin
50 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Focaccia mit Oliven
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1h 35min
Hörnlisalat
35min
Kartoffelsalat
8ωρ. 45 λεπτ.
Brot mit Gemüse-Topping
40min