Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled
- 30 - 35 oz pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)
- 1 oz fermented black bean paste
- 1 oz dark soy sauce
- 2 oz water
- 12 green onions, cleaned and cut into pieces (3 in.)
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- steamed rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New England Clam Chowder
45min
Creamy Mushroom Soup
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Rice Wine Chicken
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min