Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2090 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane barese
6h 15min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Pan brioche integrale
21u. 45min
Panini con arachidi
6 Std.
Pane al latte
2h 20min
Trancetti al ribes
2óra
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2óra 30p
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2óra 30p
Pane al lardo e timo
4h 50min