Auberginen-Pasta

Auberginen-Pasta

4.5 943 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Auberginen (à 350 g), in Würfeln (2 cm)
    2
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Olivenöl
    3 EL
  • Wasser zum Kochen
  • Petersilie glatt, abgezupft
    8 Stängel
  • Knoblauchzehen klein
    2
  • Muschelnudeln
    400 g
  • Cherry-Tomaten, aus der Dose (2 Dosen à 400 g)
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Zucker
    1 - 2 Prisen
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Oliven, schwarz entsteint
    4 EL
  • Ricotta
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2536 kJ / 606 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...