Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Auberginen (à 350 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- Wasser zum Kochen
- 8 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 400 g Muschelnudeln
- 800 g Cherry-Tomaten, aus der Dose (2 Dosen à 400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 4 EL Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Ratatouille-Pasta
40min
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min