Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2849 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 58 g
Alternatieve recepten
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Œufs Bénédicte
45min
Pizza végétarienne
Geen beoordelingen
Raviolis de crevettes
50min
Raviolis de crevettes
40 dk
Dim sum "Shao mai"
1sa 45 dk
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 dk
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2ч. 15 мин.
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Tempura de calamars
40 dk