Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2849 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 58 g
Alternatieve recepten
Ravioles sauce au foie gras
40min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25 min.
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2u. 5min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Mai tai
10 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1h 45min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Tartare de thon rouge
1h 15 min.
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Raviolis frits au crabe
40min
Tempuras de légumes et crevettes
25min