Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 godz.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 Std. 50 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min.
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min