Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olej, ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
- 4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
- 8 łyżeczek pasty curry tikka
- 1000 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 280 g ryżu basmati
- 280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 Min
Dorsz po tajsku z Varomy
1h 10min
Ryba z warzywami na parze
1 godz. 15 min
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50min
Łosoś na parze, po azjatycku
1h
Risotto z dorszem, groszkiem i miętą
40 Min
Filet z białej ryby, ziołowy ryż i warzywa na parze
50min
Łosoś z ryżem basmati i sosem koperkowym
55min
Ryż z ananasem i łososiem na ostro
1h 10min
Łosoś w sosie z fenkułu z pomarańczą
1h 25min
Polędwica wołowa z warzywami
1 Std. 50 Min
Biryani z jagnięciną
1h 20min