義式蔬菜烘蛋

義式蔬菜烘蛋

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 4 顆
  • ½ 茶匙
  • 洋蔥 切片
    100 克
  • 20 克
  • 鴻喜菇 去除根部,剝散
    40 克
  • 新鮮香菇 切塊
    60 克
  • 櫛瓜 切圓片
    100 克
  • 油漬番茄乾 切碎
    30 克
  • 新鮮羅勒葉 略切
    5 克
  • 帕瑪森起士 (塊狀) 刨絲
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 22 g
Calorieën 1480 kJ / 354 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...