Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 克 水
- 2 大匙 羅望子醬
- 200 克 鳳梨 ,切塊(約3公分)
- 300 克 牛蕃茄 ,切塊(約3公分)
- 2 枝 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
- 40 克 新鮮豆芽菜
- 30 克 魚露
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 白肉魚片 切片,(厚約1公分)
- 15 克 檸檬汁
- 5 克 九層塔
- 5 克 新鮮香菜葉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 612.1 kJ / 146.4 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g