Apparaten en accessoires
Wurst-Käse-Salat
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Peterli (20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)4
-
Senf10 g
-
Kräuteressig30 g
-
Rapsöl25 g
-
Naturjoghurt30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
31 g
Calorieën
2515 kJ /
601 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland