Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Peterli (20 g), Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 4 Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)
- 10 g Senf
- 30 g Kräuteressig
- 25 g Rapsöl
- 30 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30min
Älpler Magronen
45min
Chili con Cervelat
1h
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Schinkengipfeli
35 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Hörnlisalat
35 min
Riz Casimir
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hörnlisalat
30min
Eier-Canapés
10min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min