Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de patatas chascadas (trozos de 3 cm)
- 20 - 30 g de pasas sin semillas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 5 g de mantequilla
- 20 - 30 g de piñones tostados
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 chorrito de vinagre (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 834 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Tortilla de calabacín
30min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Acelgas con patatas
45min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Acelgas con tomate
30min
Salteado de chipirones con kale
30min
Salteado de escarola con puerros
20min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min
Acelgas en adobillo
40min