Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla
- 40 g de puerro (solo la parte blanca)
-
100
g de tomate troceado en conserva
of 100 g de tomate maduro - 100 g de zanahoria en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de calabacín en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1000 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Risotto vegetariano
25min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min