Apparaten en accessoires
Tomatensugo all'arrabbiata
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln in Stücken100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Olivenöl25 g
-
1 Dose Tomaten, (800 g)Tomaten reif, geviertelt und entkernt800 g
-
Tomatenmark30 g
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
359 kJ /
94 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tomaten-Salbei-Sauce
30min
Italian Sauce
30min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Spaghettini mit Paprika
1u.
Würzige Basis-Tomatensauce
35min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Pasta all´arrabiata
30min
Sauce all'amatriciana
20min
Sauce all'Arrabiata
25min
Erdäpfelsalat
55min