Apparaten en accessoires
Zwiebelsuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Bergkäse (z.B. Allgäuer Bergkäse), in Stücken60 g
-
Zwiebeln halbiert450 g
-
Kartoffeln vorwiegend festkochend, in Stücken150 g
-
Öl4 EL
-
Butter20 g
-
Weißwein150 g
-
Gemüsebrühe, flüssig500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Estragon, getrocknet½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Sahne200 g
-
Bauernbrot gewürfelt (2 cm)150 g
-
Mascarpone2 EL
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
688 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
2604 kJ /
622 kcal
Vetten
46 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zwiebelsuppe
1u.
Zwiebelsuppe
45min
Käsesuppe
15min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Knoblauch-Cremesuppe
20min
Knoblauchsuppe
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Zwiebelsuppe
50min
Kartoffel-Käse-Suppe
30min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Champignon-Rahmsuppe
35min