Mexikanischer Feuertopf

Mexikanischer Feuertopf

4.2 748 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Chilischote entkernt, halbiert
    1
  • Rapsöl
    10 g
  • Rindfleisch mager, gewürfelt
    300 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • stückige Tomaten (Fertigprodukt)
    500 g
  • Wasser
    200 g
  • rote Paprika in Streifen
    150 g
  • grüne Bohnen (frisch oder TK, aufgetaut), in Stücken
    250 g
  • Mais (340 g), abgetropft
    1 Dose
  • Kidneybohnen (410 g), abgetropft und abgespült
    1 Dose
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 EL
  • Thymian, getrocknet
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Saure Sahne
    4 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 1296 kJ / 309 kcal
Vetten 8 g
Vezels 13.3 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...