
Apparaten en accessoires
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
glatte Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Öl20 g
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Sauerkraut (1 Beutel), auseinandergepflückt und grob zerkleinert500 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Salz½ TL
-
Erythrit1 TL
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Leberkäse in Würfeln (1 cm)300 g
-
Schmand4 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
339 kcal /
1418 kJ
Eiwitten
14 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb
63 recepten
Duitsland
Duitsland

Low Carb
63 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk