Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Cabanossi, in Stücken
- 125 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Salz
- 125 g Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2231 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Carne
50min
Krautfleisch
1h 40min
Linsen mit Balsamico
25min
Würstchen-Chili
45min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Kasseler Gulasch
40min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min