Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado Aufstrich
- 120 g Avocado, reif, in Stücken
- 50 g Cherry-Tomaten
- ¼ TL Salz
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
Spiegeleier
- 500 g Wasser
- 4 Eier
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 Scheiben Brot, (z.B. Schwarzbrot)
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
- 2 Eigelb
- 50 g Butter, in Stücken
- 30 g Sahne
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15min
Nizza-Salat
40 min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Eisbergsalat mit Halloumi
40 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Frühstücksei mit Lachs und Avocado
20min
Avocado-Vanille-Smoothie
10min
Blitz-Stulle
10min
Grünes Sandwich
15min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Avocado-Ei-Spread
25 min