Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.
Schiacciata fiorentina
50min
Uova alla Benedict
45min
Streuseltaler
1 godz. 45 min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Palline di pane fritte
3h 15min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Pizzette fritte
1h 55min
Insalata con uovo pochè
45min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Crostoni alla salsiccia
15 min