Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Donuts alle patate dolci
1 Std. 30 Min
Anelli di cipolla fritti
35min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Mascarpone
24h 10 min
Stecco di carne con cuore filante
20 Min
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Fileja al ragù
3hod.
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Torta al testo
1小时
Pizza alla marinara
1小时 35 分钟
Ravioli di gamberi al vapore
1小时 15 分钟