Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Muffin speck e caciocavallo
45 min.
Pasta e patate con provola
1h
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 min.
Frittatine di pasta
3h 30min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Crema di formaggio alla barbabietola
10min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Chutney di zucca
1h 10min
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min
Pastiera napoletana
8 Std.