Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1734 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in rosso
35 min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1hod. 30min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Brodetto alla triestina
1hod.
Agnello al vino
40 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Coda alla vaccinara
3 Std.