Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1734 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Capesante ai funghi porcini
1ωρ. 20 λεπτ.
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2hod.
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Yaki Soba
55min
Ceviche di salmone
48 godz. 15 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1ωρ. 10 λεπτ.