Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cukinie (350-400 g każda)
- masło, ilość do natłuszczenia formy
- 2 ząbki czosnku
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
120
g sera pecorino, pokrojonego na kawałki
of 120 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki - 1 jajko
- 80 g bułki tartej
- 10 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 713.8 kJ / 170.6 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kulki z cukinią i serem feta
40 Min
Przekąska z oscypkiem
2h 20 min
Frittata cukiniowa
40 Min
Terrina z ziołową polentą
1h 50min
Chłodnik z cukinii z miętą
2 Std.
Suflety kalafiorowe
55 min
Pomidory zapiekane pod kruszonką
1 godz.
Brokuły i kalafior z owsianą kruszonką
1 godz.
Chłodnik ogórkowy
15 Min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Makaron z cukinii z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
25 Min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 Min