Himalaya-Butter

Himalaya-Butter

4.5 86 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 Portionen

Ingrediënten

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Rapsöl
    20 g
  • Himalaya-Salz
    ½ - 1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 1 g
Calorieën 710 kJ / 170 kcal
Vetten 18 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...