Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limoncelloeis
- 150 g Schlagobers
- 10 g Vanillezucker (1 EL)
- 6 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1 EL Zitronenschale, gerieben
- 45 g Zucker
- 65 g Zitronenlikör (z. B. Limoncello)
- 135 g Ricotta
Pistazienkekse
- 1 Bio-Zitrone
- 50 g Zucker
- 5 g Vanillezucker (1 TL)
- 1 Prise Salz
- 100 g Dinkelmehl, glatt
- 60 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Natron
Fertigstellung
- 180 g Feinkristallzucker
- 6 Eiklar
- 1 Msp. Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2821 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 Min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 Min
Bananensplit-Eistorte mit Schoko-Karamellsauce
4h
Varoma-gedämpfter Fenchel mit Kernölmayonnaise
40 Min
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1 Std.
Butterteigbällchen mit roter Bohnenfüllung (红豆酥)
10 godz. 30 min
Indianer mit Schlagobers
2 Std. 15 Min
Himalaya-Butter
25min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3u.
Pudding
15 Min
Eiweiss-Spritzglasur
10 Min