Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1h 10 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 godz.
Stachelbeer-Schichtdessert
2h
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Quark-Mousse
5h
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Rhabarber-Tiramisu
3 godz.