Apparaten en accessoires
Johannisbeermousse
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Gelatine6 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht1 EL
-
Johannisbeeren300 g
-
Zucker15 g
-
Orangensaft50 g
-
Joghurt, 1,5% Fett100 g
-
Johannisbeersirup2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1138 kJ /
272 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1u.
Birnencreme
3u. 30min
Apfel-Tiramisu
4u. 30min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Zwetschgen-Parfait
8u. 40min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2u. 30min
Rhabarber-Tiramisu
3u.
Birnen-Parfait
6u.
Birnen im Weißweinsud
35min
Mango-Joghurt-Mousse
4u. 40min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2u. 30min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2u. 30min