Compatibele versies
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cenouras cortadas em palitos finos
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de curcuma em pó
- 400 g grão cozido escorrido
- 50 g pasta de sésamo (tahini)
- ½ limão, só o sumo
- ½ dente de alho s/ o gérmen
- 1 c. chá de pasta de miso (optioneel)
- 2 c. sopa de azeite extra virgem, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal marinho
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de paprika, mais q.b. p/ temperar
- 20 g água
- ¼ couve-flor crua, cortada em floretes (ou outro vegetal cru como a cenoura ou aipo em palitos)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40 dk
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1sa
Tzatziki
20 Min
Tofu assado de lentilhas vermelhas
8h 30min
Tabule com bulgur
30 Min
Brownie de batata-doce
1sa
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Húmus de beterraba
5 Min
Molho pesto
5 Min
Húmus
10 Min