
Compatibele versies
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cenouras cortadas em palitos finos
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de curcuma em pó
- 400 g grão cozido escorrido
- 50 g pasta de sésamo (tahini)
- ½ limão só o sumo
- ½ dente de alho s/ o gérmen
- 1 c. chá de pasta de miso (optioneel)
- 2 c. sopa de azeite extra virgem mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal marinho
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de paprika mais q.b. p/ temperar
- 20 g água
- ¼ couve-flor crua, cortada em floretes (ou outro vegetal cru como a cenoura ou aipo em palitos)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 168 kcal / 703 kJ
- Eiwitten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Húmus
10min
Húmus de tremoço
20min
Húmus de beterraba
5min
Húmus de manjericão
20min
Húmus de tomate seco com crackers
1u. 15min
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
35min
Guacamole
5min
Gressinos com dip picante de abacate
1u. 30min
Risoto de beterraba
30min
Molho pesto
5min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1u. 20min