Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 400 g wody, źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1113.3 kJ / 266.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 5 mg
Alternatieve recepten
Żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z suszonymi śliwkami
16h 30min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5h 10min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16 Std.
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18 godz. 45 min
Chleb żytni na zakwasie
17 godz. 25 min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17 godz. 20 min
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18 godz. 45 min
Chleb pszenny na zakwasie
12h
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16h 30min
Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
16 Std.