Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ziaren pszenicy, łuskanej (tzw. "na kutię")
- woda, wrząca, do zalania pszenicy
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 100 g migdałów, blanszowanych, całych
- 250 g maku
- 350 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 100 g rodzynek
- 200 g miodu, wielokwiatowego, płynnego
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1512.9 kJ / 361.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 23.3 mg
Alternatieve recepten
Korzenny śledź z jabłkiem
2 Std. 30 Min
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30 min
Pascha Wielkanocna
12h 30min
Moczka wegańska
45 min
Wigilijna zupa migdałowa
35 min
Mazurek różany
1 Std. 40 Min
Wigilijna kapusta z grzybami
1 Std. 20 Min
Kompot z suszu
2h 10 min
Karp w szarym sosie
1h 10min
Mazurek śliwkowy
1 godz. 45 min
Karp na słodko w galarecie
7 Std. 35 Min
Wigilijna kapusta z grochem
2 godz. 20 min