Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g jabłek, (3-4 szt.), bez gniazd nasiennych, pokrojonych w półplastry o grubości 3 mm
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego (optioneel)
- 2 jajka
- 2 szczypty soli
- 140 g mąki pszennej
- 60 g skrobi ziemniaczanej
- 2 łyżki cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 300 g maślanki
- olej roślinny, ilość do smażenia
- cukier puder, ilość do posypania jabłek w cieście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min
Placki z kaszy manny z sosem owocowym
55min
Placki z serkiem
45min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Omlet biszkoptowy
10min
Tarte jabłka w cieście naleśnikowym (TM5)
50min
Małdrzyki krakowskie
25 Min
Zapiekanka makaronowa z wiśniami
1h
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50min
Racuchy z jabłkami
35min
Pierogi leniwe
45min