Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 200 g białej rzodkwi, pokrojonej na kawałki
- 140 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 150 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 40 g zielonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 15 g oliwy z oliwek
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¾ łyżeczki cukru
- ¾ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 339.1 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 42.3 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10min
Surówka z kiszonych ogórków
15min
Surówka z kalarepy i marchewki
10min
Surówka z surowego buraka
10min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15min
Surówka z młodej kapusty
20 Min
Surówka z marchewki i pora
15min
Surówka z kapusty pekińskiej
5min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5min
Surówka z czerwonej kapusty
15min
Surówka z selera na słodko
15min
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
10min