Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ząbki czosnku
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 1 pęczek)
- 400 g grzybów, leśnych, świeżych (np. podgrzybków, borowików), oczyszczonych, pokrojonych w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty pieprzu cayenne, mielonego (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 577.6 kJ / 138.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 297.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pieczarki duszone ze śmietaną
30 Min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2u. 25min
Zupa grzybowa
1 godz. 15 min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1 Std. 30 Min
Fasolka szparagowa z curry
45 Min
Masło kurkowe
1 godz. 5 min
Sałatka szwedzka
3 Std. 40 Min
Marynowane papryki
55min
Pikle z ogórków z koperkiem
15min
Kaszotto z grzybami
40 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 Min
Grzybki marynowane
6 Std. 30 Min