Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ząbki czosnku
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 1 pęczek)
- 400 g grzybów, leśnych, świeżych (np. podgrzybków, borowików), oczyszczonych, pokrojonych w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty pieprzu cayenne, mielonego (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 577.6 kJ / 138.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 297.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa grzybowa
1h 15min
Kaszotto z grzybami
40min
Pieczarki duszone ze śmietaną
30 min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40min
Zupa grzybowa z pęczakiem
1h 10min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 Min
Gulasz poleszucki
1h 15min
Cukinia w pomidorach
25 min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1h 30min
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 Min
Fasolka po bretońsku
13h 30min
Flaczki wołowe
2h 35min