Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g wody
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 5 g cukru
- 30 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 500 g mąki pszennej
- 5 g soli
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 355.5 kJ / 84.9 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2h 45 min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 godz. 40 min
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2h 45 min
Chleb z otrębami
1h 35min
Chleb pszenny
1 godz. 30 min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Rogale śniadaniowe
2 Std. 10 Min
Tradycyjne bagietki
2 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2 Std. 10 Min
Bajgle z makiem
1 godz. 25 min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min