Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 220 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej chlebowej
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 1 łyżeczka soli
Nadzienie
- 300 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 250 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 szczypta soli
- 100 g szynki parmeńskiej, pokrojonej w 1 cm paski
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 4 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3509.9 kJ / 838.9 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1833.5 mg
Alternatieve recepten
Placki gozleme ze szpinakiem
1u. 15min
Bułki maślane do burgerów
1h 20min
Paszteciki z serem owczym
2 godz. 50 min
Orkiszowe calzone z wołowiną i warzywami
4 godz. 25 min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1h 20min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1u. 30min
Bułki do hamburgerów
3 Std.
Pieczone pierożki z szynką
2 Std. 30 Min
Pita
2 Std. 30 Min
Pizza z serowym brzegiem
2 Std. 20 Min
Minicalzone
2u. 5min
Pita domowa
3 Std.