Fenchel-Risotto

Fenchel-Risotto

4.5 244 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    150 g
  • Fenchel in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt
    500 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Butter
    30 g
  • Risottoreis (z.B. Carnaroli)
    320 g
  • Gemüsefond
    720 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • trockener Weißwein
    50 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 578 kcal / 2421 kJ
Eiwitten 19 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...