
Apparaten en accessoires
Fenchel-Risotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Fenchel in Stücken, das Grün in kaltes Wasser gelegt500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Butter30 g
-
Risottoreis (z.B. Carnaroli)320 g
-
Gemüsefond720 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
trockener Weißwein50 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
578 kcal /
2421 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 recepten
Duitsland
Duitsland