Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 645 g de jitomate saladet, asados
- 70 g de cebolla, en trozos y asados
- 2 dientes de ajo, pelados y asados
- 20 g de aceite vegetal
- 2 chiles anchos, sin tallo ni semillas
- 1 chile morita, sin tallo ni semillas
- 1 clavo de olor
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de sal fina
- 1150 g de falda de res, en trozos de 5 cm
- 1300 g de agua
- 1 pizca de orégano seco
- 3 hojas de laurel, secas
- 30 g de vinagre de manzana
- cebolla, finamente picada para acompañar
- hojas de cilantro, finamente picadas para acompañar
- limones, en mitades para acompañar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 6978 kJ / 1662 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Cochinita pibil
4h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa martajada
50 min
Enchiladas suizas
1h
Pollo con mole TM6
1h
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Chiles en nogada
1h
Carnitas
50 min
Chilaquiles rojos
25 min
Chilorio
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min