Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 645 g de jitomate saladet, asados
- 70 g de cebolla, en trozos y asados
- 2 dientes de ajo, pelados y asados
- 20 g de aceite vegetal
- 2 chiles anchos, sin tallo ni semillas
- 1 chile morita, sin tallo ni semillas
- 1 clavo de olor
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de sal fina
- 1150 g de falda de res, en trozos de 5 cm
- 1300 g de agua
- 1 pizca de orégano seco
- 3 hojas de laurel, secas
- 30 g de vinagre de manzana
- cebolla, finamente picada para acompañar
- hojas de cilantro, finamente picadas para acompañar
- limones, en mitades para acompañar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 6978 kJ / 1662 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas suizas
1 Std.
Pollo con mole verde
1 Std.
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Salsa martajada
50 menit
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Cochinita pibil
4 Std.
Pozole Rojo
1j 30 menit
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1j 30 menit