Apparaten en accessoires
Salsa martajada
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
350 g
Ingrediënten
-
8 dientes de ajo
-
20 g de chile de árbol seco
-
20 g de chile guajillo
-
20 g de chile pasilla
-
300 g de aceite de oliva
-
1 cucharada de sal de grano
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
1631 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
3450.4 kJ /
824.7 kcal
Vetten
86.5 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tortas ahogadas
2u. 40min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Pozole Rojo
1u. 30min
Chilaquiles divorciados
1u.
Salsa tampico
10min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1u. 30min
Chamoy
20min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Birria de res estilo Jalisco
1u. 45min
Enchiladas suizas
1u.
Salsa verde cocida
30min