Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnusshälften
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl
- 20 g Honig
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g blaue Weintrauben, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Weihnachtlicher Rotkohlsalat
40 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10 Min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Fenchel-Melonen-Salat
20 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Brokkoli-Mango-Salat
10 Min