Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Berberitzen, getrocknet
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
- 1 - 2 EL Orientexpress, Gewürzmischung "Feine Prise" (siehe Variation)
- 450 g Karotten, geschält, in Stücken (4 cm)
- 400 - 500 g Sonnenblumenöl
- 1000 g Wasser
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4485 kJ / 1072 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 113 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 Min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 Min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3h 15min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 Std. 30 Min
Gebackene Bohnen
1u. 25min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min