Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
of 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Nasi Lemak
45 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Sambal Belacan
10min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min