Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
of 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Sambal Belacan
10 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Sambal chilli
35min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40 min