Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
of 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 min
Sambal Belacan
10 dk
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Sambal Belacan
10 dk
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min