Apparaten en accessoires
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
20 pieces
Ingrediënten
-
grated coconut200 g
-
salt½ tsp
-
1 banana leafoil for greasing
-
roselle calyces deseeded4
-
water1900 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)4
-
small sago300 g
-
sugar180 g
-
yellow food colouring adjust to personal preference1 drop
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
0 g
Calorieën
255 kJ /
61 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Peranakan Snack Delight
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1u. 5min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Roti Canai (Roti Prata)
3u. 55min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1u.
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4u. 20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min