Apparaten en accessoires
Pintxo donosti
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
2 ciboules
-
300 g d'eau
-
20 g de vinaigre
-
250 g de bâtons de surimi
-
2 œufs durs
-
160 g de bonite à l'escabèche
-
200 g de mayonnaise
-
1 baguette coupée en tranches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les tapas
12 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tapenade de tomates
5 min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Sangria blanche à la fraise
12 godz.
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Tuiles aux crevettes
40 min
Colonel
5 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Crème ibérique
5 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Terrine de saumon à tartiner
3 godz.
Samoussas au thon
35 min