Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharadita de cayena molida
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 - 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 400 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1000 g de lomo de cerdo en una pieza
- 750 g agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1346 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1h 20 min
Pan de carne frío con mayonesa de atún
1h 20 min
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1h 30min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 godz.
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1h
Solomillo al whisky
45min